Personal Training


PT-asiakkaaksi?

Personal training eli yksilövalmennus ei ole enää pelkästään elokuvatähtien tai julkkisten yksinoikeus. Se sopii ratkaisuksi ihan jokaiselle kuntotasosta tai iästä riippumatta. Se on nopein, tehokkain ja tuloksekkain tapa saavuttaa terveellinen keho, hyvä fyysinen kunto ja sitä kautta parempi fiilis. 

Olitpa sitten aloitteleva kuntoilija tai vanha konkari, on personal trainerin käytöstä hyötyä. Personal trainer käy läpi ruokailutottumuksesi ja sen hetkisen kuntotasosi. Hän tekee sen pohjalta juuri sinulle sopivan ohjelman tai etsii jo aktiivisesti treenaavalle uusia keinoja saavuttaa parempia tuloksia.

Teurastamolta löytyy vankan kokemuksen omaava Personal Trainer, joka on apuna, kun omat työkalut treenaamisessa tai elämäntapamuutoksessa eivät riitä. Tavoitteesi voi olla liiketekniikoiden hakeminen tai hiominen, kunnon kohottaminen, painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai vain yleisesti arjessa jaksaminen. 

Olitpa sitten aloitteleva kuntoilija tai vanha konkari, on personal trainerin palkaamisesta hyötyä. Personal trainer käy läpi ruokailutottumuksesi ja sen hetkisen kuntotasosi. Hän tekee sen pohjalta juuri sinulle sopivan ohjelman tai etsii jo aktiivisesti treenaavalle uusia keinoja saavuttaa parempia tuloksia.

Valmennukset kestävät aina vähintään 6kk. Tämä siksi, että tulet ensimmäisen kolmen kuukauden aikana kehittymään huimasti, sitten kehitys normaalisti hidastuu. Tämä on se hetki, kun tarvitset PT:tä kaikista eniten eli silloin ei meidän yhteistä taivalta kannata vielä päättää. Tavoite on saada liikkumisesta ja terveellisemmästä elämästä sinulle rutiinia.

Sovitaan treffit ja katsotaan yhdessä, mikä voisi olla juuri sinulle sopiva paketti!