Keitä olemme


Teurastamo Training

Olemme vuonna 2020 perustettu toiminnallisen urheilun sali. Salin perustajat ovat intohimoisia toiminnallisen urheilun harrastajia. Joukostamme löytyy useita lajin kisoja läpikäynyttä porukkaa sekä ammattivalmentajia.

Salillamme treenaavat sulassa sovussa niin kilpailijat kuin vasta lajia aloittelevatkin. Treenit on suunniteltu niin, että jokainen voi tehdä niistä oman versionsa. Pääasia on, että kaikki viihtyy ja kehittyy siinä ohessa!

Jumppaamme Riihimäellä, Korttionmäessä, entisissä Karjakunnan teurastamon tiloissa ja siitä luonnollisesti salin nimikin juontaa juurensa.Katja Brusila

Päävalmentaja

Päävalmentajana toimii salin omistaja Katja Brusila, jolla on yli 10 vuoden kokemus Personal Trainerina sekä toiminnallisen urheilun valmentajana ja painonnostovalmentajana.

"Olen 1976 syntynyt äiti, Personal Trainer, Masters-urheilija sekä taekwondo-ottelun SM-, PM- ja World Masters Games 2013 -mitalisti. Nämä täytyy aina mainita :)

Olen aina ollut liikunnallinen, mutta aloittanut tavoitteellisen urheilun vasta noin kolmekymppisenä. Ymmärrän siis hyvin aktiivisen liikunnan ja hektisen arjen yhdistämisen haasteet, mutta tiedän myös, että se on mahdollista.

Valmentajana olen hellän vaativa. Itse tykkään treenata kovaa ja se luultavasti näkyy myös treeneissäni. Osaan kuitenkin ottaa huomioon eri lähtökohdista tulevat ihmiset ja löydän varmasti jokaiselle harrastajalle sen heille sopivan tavan tehdä treenit. Treeneissä vedetään tosissaan, muttei koskaan liian vakavissaan!!"Heini Arminen

Valmentaja

"Olen 1979 syntynyt sairaanhoitaja ja Personal Trainer Riihimäeltä. Personal Trainerin hommia ja toiminnallisten treenien ohjausta tein hoitajan työn ohessa viiden vuoden ajan ja nyt jo kohta kolme vuotta päätyönä.

Kymmenen vuotta sitten toiminnallinen urheilu vei mukanaan ja sillä tiellä ollaan edelleen. Muu liikuntatausta on joukkueurheilun puolelta, salibandyä ja pesäpalloa pelasin nuorempana.

Jonkin verran olen kisannut lajissa ja myös painonnostossa. Painonnostossa olen saavuttanut SM- hopeaa Masters 35-39 sarjassa.

Liikunta-alan koulutuksena minulla on liikunnan ammattitutkinto ja Personal Trainer, liikuntalääketieteen perusopinnot ja aineopintoja, painonnoston ohjaajakoulutus 1 ja muita lyhyitä koulutuksia.

Valmentajana pyrin olemaan kaikki huomioon ottava ja kannustava. Koitan saada ihmiset haastamaan itsensä, mutta niin että turvalliset ja hyvät tekniikat säilyvät. Tunneilla tehdään hommia, mutta ei liian vakavasti, huumorin pitää säilyä tekemisessä."


Minna Huhtala

Valmentaja

Ilo, innostus ja oivallus, siinä mun filosofia niin urheilijana kuin valmentajanakin. 

Olen Minna Huhtala ja koutsaan Teurastamolla toiminnallista urheilua. Tykkään valmentamisesta ja sen tuomista haasteista ja olen aina valmis oppimaan lisää. On kiva avartaa omaa ymmärrystä urheilijan sekä valmentajan näkökulmasta ja näin yhdistää se vahvaksi tietotaidoksi. 

Valmentamisessa parasta on auttaa muita oivaltamaan, kehittymään ja löytämään liikunnan ilo. Valmentajana pyrin olemaan rohkaiseva, huomioon ottava sekä helposti lähestyttävä.

Oma urheilutavoitteeni on käyttää kaikki se potentiaali mitä musta löytyy ja yhdistää siihen fiksu ja hauska treenaaminen. Sopivin välein on kiva käydä kisailemassa ja mittaamassa omaa kuntoa ja saavutettuja tuloksia.

Jasmine Nordling

Joogaohjaaja

"Having always been an active person playing sports or going to gym I was looking for something more, something that would strengthen my mindset as well as my body. 

That's when I was introduced to yoga and my inner and outer transformation began! It challenged me beyond what my weight sessions had both physically and mentally but it also taught me mind body awareness, the strength of the mind-body connection and the power of using my breath. 

After dabbling in a personal yoga practice for several years I decided to take the next step and complete my Yoga Teacher Training course. I absolutely loved the teacher training and  grew even deeper passion and appreciation for yoga as a lifestyle, not just a physical practice. 

Since then I have been instructing yoga online and given one on one and group sessions in gyms. I am always looking to expand my skills, knowledge and awareness of ways in which I can help and support my students and also expand my own personal growth experience."