Keitä olemme


Teurastamo Training Ry

Olemme vuonna 2021 perustettu Suomen painonnostoliiton alla toimiva toiminnallisen urheilun seura. Seuran perustajajäsenet ovat intohimoisia toiminnallisen urheilun harrastajia. Joukostamme löytyy myös useita Crossfit-kisoja läpikäynyttä porukkaa sekä ammattivalmentajia.

Seurassamme treenaavat sulassa sovussa niin kilpailijat kuin vasta lajia aloittelevatkin. Treenit on suunniteltu niin, että jokainen voi tehdä niistä oman versionsa. Pääasia on, että kaikki viihtyy ja kehittyy siinä ohessa!

Seuramme toimii Riihimäellä, Korttionmäessä, entisissä Karjakunnan teurastamon tiloissa ja siitä luonnollisesti seuran nimikin juontaa juurensa.
Katja Brusila

Päävalmentaja

Seuran päävalmentajana toimii Katja Brusila, jolla on yli 10 vuoden kokemus Personal Trainerina sekä Crossfit-valmentajana.

"Olen 1976 syntynyt äiti, Personal Trainer, Crossfit-urheilija sekä taekwondo-ottelun SM-, PM- ja World Masters Games 2013 -mitalisti. Nämä täytyy aina mainita :)

Olen aina ollut liikunnallinen, mutta aloittanut tavoitteellisen urheilun vasta noin kolmekymppisenä. Ymmärrän siis hyvin aktiivisen liikunnan ja hektisen arjen yhdistämisen haasteet, mutta tiedän myös, että se on mahdollista.

Valmentajana olen hellän vaativa. Itse tykkään treenata kovaa ja se luultavasti näkyy myös treeneissäni. Osaan kuitenkin ottaa huomioon eri lähtökohdista tulevat ihmiset ja löydän varmasti jokaiselle harrastajalle sen heille sopivan tavan tehdä treenit. Treeneissä vedetään tosissaan, muttei koskaan liian vakavissaan!!"